Seifert & Bogolin Web Jindra - Strika Web Web dizajn

Za svaku tvrtku, od vitalne je važnosti imati svoj web, jer pruža neograničene mogućnosti informiranja i promocije proizvoda ili usluga potencijalnim klijentima u cijelome svijetu. Obzirom da se Web nameće kao jedan od najvažnijih medija današnjice, potreba za kvalitetno oblikovanim internet stranicama koje prezentiraju vrijednosti vašega branda, veća je nego ikada. Posjetitelji web stranica mišljenje o istoj formiraju u prvih nekoliko sekundi, te odlučuju hoće li nastaviti čitati Vašu stranicu ili će preći na drugu. Korisnici će se zadržati na web stranici pod uvjetom da ona udovoljava određenim kriterijima, a to su atraktivan dizajn stranice, informativnost i jednostavnost korištenja, te brzina učitavanja. Upravo ovi uvjeti su glavni cilj u procesu kreiranja weba u Mint medijskim komunikacijama.

Tehnologije koje se koriste u dizajniranju weba kreću se od HTML, CSS, Flash pa do naprednog dinamičkog weba, PHP jezika i SQL baza podataka.

Web multimedijani sadržaji, kao što su video reklame, promo spotovi, izjave za javnost, intervjui, reportaže, fotografije te 3D VR virtualne fotografije, produciraju se unutar Minta, tako da naši korisnici dobivaju kompletnu uslugu na jednome mjestu.
Pored dizajniranja i implementiranja weba, ukoliko postoji potreba, klijenti u paketu dobivaju i prostor za hosting web stranica (server), kao i registraciju željenih domena i e-mail adresa.

Radovi